BACAUANUL BOGDAN ARVINTE A CASTIGAT INCA UN PREMIU GOLD DUPA PERFORMANTA DIN 2017

În 2019, competiția Clubului Gold a fost din nou la înalțime. Mii de tineri zburători s-au duelat pentru unul dintre cele 19 locuri naționale recompensate cu premii în bani, iar acum, după finalizarea clasamentului, putem observa cât de strânsă a fost competiția. Băcăuanul Bogdan Arvinte se poate considera unul dintre norocoșii acestei ediții a Clubului Gold, fiind câștigătorul locului 6 și al unui premiu de 10.000 de lei. Este pentru a doua oară când Bogdan Arvinte este un premiant al Clubului Gold, după ce câștiga și la prima ediție tot locul al șaselea.
Pe principiul „porumbeii buni se nasc din porumbei buni”, Bogdan Arvinte a mizat și a câștigat în 2019 unul dintre mult-râvnitele premii ale Clubului Gold, pariind pe familia sa de porumbei care i-a adus multe satisfacţii în anii care au trecut. În 2017, Arvinte ocupa locul 6 Național Gold, încasând un cec consistent, iar doi ani mai târziu, bacăuanul a câștigat un nou premiu Gold cu un urmaș al femelei câștigătoare din 2017.

Bogdan Arvinte: „Regulamentul Clubului Gold este foarte bun, este corect și dă șansa tuturor columbofililor ca, pe lângă cupe, să primească și o sumă frumoasă de bani!”

Unul dintre motivele principale pentru care Bogdan Arvinte a decis să participe an de an în competiția Gold a fost regulamentul echidistant și echitabil după care aceasta este organizată. Având șansa să câștige încă de la prima ediție un premiu consistent, pentru Bogdan Arvinte a fost suficient să realizeze oportunitatea pe care o oferă Clubul Gold. „Îmi place competiția, îmi plac porumbeii și vă dați seama că imediat ce Clubul Gold a fost înființat, am fost printre primii care am crezut în acest proiect și am cumpărat imediat inele. Am crezut în proiect, am crezut în porumbeii mei și, astfel, este a doua oară când câștig un premiu, după cel din 2017. Interesant este că și atunci am ocupat tot locul șase, iar premiul de anul acesta a fost câștigat de un urmaș al femelei câștigătoare din 2017. Regulamentul Clubului Gold este foarte bun, este corect și dă șansă tuturor columbofililor ca, pe lângă cupe, să primească și o sumă frumoasă de bani, care îi va ajuta desigur în pasiunea fiecăruia. Achiziționez în fiecare an în jur de 40 de inele Gold. Am văzut deja că și colegii mei din asociație manifestă un interes sporit și anul acesta. Le recomand să participe în număr cât mai mare, astfel competiția va fi mult mai interesanta și cel mai bun va câștiga”, a declarat Bogdan Arvinte.

O familie de porumbei cu talent pentru cursele de-o zi

Despre etapele de Fond pe care masculul lui Bogdan Arvinte, RO-18-9013898, le-a clasat și cu care a realizat norma la Fond Tineret putem să spunem că sunt etapele clasice de ale Asociaţiei din Bacău. Pentru cele cinci conursuri de Fond ale planului de zbor, porumbeii au fost lansați din localitatea poloneză Kalinka (637 km), iar tânărul câștigător al lui Bogdan Arvinte a reușit să le claseze pe toate. „Porumbelul câștigător din acest an este descendent din femela câștigătoare din 2017 și este jumătate Verkerk și jumătate Freialdenhofen. Porumbelul se remarcă printr-o vitalitate extraordinară, o sănătate naturală de fier și dorința puternică de a reveni în crescătorie. Masculul va fi concurat și în acest an, am în continuare mari așteptări de la el la etapele de o zi pe care le joc”, precizat Bogdan Arvinte.

Adaugat: 15.01.2020 14:43:44