CONTESTATIE

           In atentia Comitetului Director al FNCPR.

Asociatia Columbofila Porumbelul Calator GIURGIU,informeaza ca in data de 6.06.2021 a avut programata pentru lansare,conform plan de zbor 2021 din PNC,etapa de demifond-fond HOLOVAN (Ucraina ). Conform protocolului semnat in data de 11.03.2021 intre Asociatiile GIURGIU,BUCURESTI,ILFOV si DAMBOVITA. In data de 5.06.2021 ora 23.34 am primit pe grupul de whatsapp doua fotografii din care reise ca Asociatia Bucuresti,a solicitat catre responsabilul de zona si obtinut aprobare pt amanarea  lansarii etapei din 6.06.2021.

Mentionam ca NU am fost consultati oficial prin inscrisuri niciunul dintre membrii comitetului de conducere al Asociatiei pentru aceasta amanare a lansarii . Motiv pt care cele trei asociatii au fost puse in imposibilitatea de a asigura conditiile optime pentru porumbei in urmatoarele 36 ore.  Un alt aspect trebuie mentionat ca in teren pentru lansarea programata in data de 6.06.2021 pe langa cele 4 asociatii din protocolul semnat in data de 11.03.2021 a aparut si Asociatia Teleorman ,Asociatie care NU a participat la semnarea protocolului si nici nu apare intr-un alt protocol semnat dupa data de 11.03.2021.Asociatia Bucuresti inca din momentul in care s a scris protocolul pentru etapele de fond si maraton din data de 11.03.2021 ne au spus ca ei vor sa mearga singuri pe transport si noi celelalte Asociatii sa mergem cu transportul nostru si sa ne intalnim in teren. Lucru care s a si intamplat.  Referitor la posibilitatea lansarii porumbeilor la etapa HOLOVAN,vremea la locul lansarii incepand cu ora 5  din data de 6.06.2021 a fost favorabila ,dovada sta in faptul ca tot in aceias zona a Ucrainei ,Asociatia Prahova  a lansat fara probleme 16.000 porumbei la ora 5.15.Putem pune la dispozitia Comitetului  Director dovezi (filmare si poze ) atat de la locul lansarii,traseul catre crescatoriile columbofililor cat si de la sosirii ca vremea nu a fost potrivnica. O alta dovada sunt fisele de sosiri ale crescatorilor din cele trei asociatii, fise in care se regasesc peste 80 % din porumbeii sositi in ziua lansarii.  

  Fata de cele mai sus prezentate ,rugam Comitetul Director sa reanalizeze sanctiunea data celor trei asociatii (Dambovita,Giurgiu,Ilfov) la concursul HOLOVAN din data de 6.06.2021 si daca Asociatia Teleorman poate participa alaturi de Asociatia Bucuresti in clasament nefiind parte din porotocol.

 

 

    Va multumim respectuos 

CONDUCEREA ASOCIATIEI COLUMBOFILE PORUMBELUL CALATOR GIURGIU. 

inapoi